בשר משומר וכרוב עם עשב חמאה תפוחי אדמה נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 58 גרם חלבון 63 גרם של שומן, וסך הכל 1058 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-10 דקות. אם יש לך מיץ תפוחים, תפוחי אדמה תינוק, חזה בקר משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו חזה בקר משומר, תפוחי אדמה, כרוב וגזר ליום פטריק הקדוש, בקר משומר אפוי עם כרוב מטוגן ותפוחי אדמה אפויים, ו הרב חמאה תפוחי אדמה ותירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
שים את הגזר והבצל על החלק התחתון של סיר איטי, ולשים את בשר משומר על גבי. מסדרים את הכרוב הקצוץ סביב הבשר.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומר
כרוב
גזר
בצל
בקר
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
2
הוסף את מיץ התפוחים וכוס 1 של מים יחד עם התוכן של חבילת התבלינים. מבשלים על 6 עד 8 שעות עד הבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוחים
מים
בקר
3
הסר את הבשר והירקות על מגש ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
ירק
בקר
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ומוסיפים את תפוחי האדמה. מבשלים עד תפוחי האדמה במכרז, על 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
לנקז ולהחזיר אותם לסיר.
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיף את החמאה, שום, פטרוזיליה, ומלח, ופלפל, לפי הטעם. בעדינות לשלב כך שכל תפוחי האדמה מצופים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
פטרוזיליה
חמאה
שום
פלפל
מלח
4
מעבירים לקערת הגשה ומגישים עם בשר תירס וירקות מן הבישול האיטי.