בשר צבי Stroganoff
. אם יש לכם קרם מרוכז של מרק פטריות, אטריות ביצים, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: בשר צבי חריף סטרוגנוף, סטייקים בשר צבי עם רוטב סטרוגנוף וצ'יפס נעל, ו פטריות בר ובשר צבי סטרוגנוף לשני אנשים ברי מזל.
הוראות
בשר צבי העונה עם מלח, פלפל ואבקת שום לפי הטעם.
בצל מטגן במחבת גדולה; כאשר רך, להוסיף בשר צבי וחום.
מסננים כאשר בשר צבי הוא כבר לא ורוד ולהוסיף מרק. להפחית את החום נמוך ומבשלים.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים אטריות ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; ניקוז.
כאשר אטריות כמעט נעשה בישול, מערבבים שמנת חמוצה לתוך תערובת בשר.
יוצקים תערובת בשר על אטריות מבושלות חמות ומגישים.