בשר צבי ברוטב חמוציות-יין
בשר צבי ברוטב יין חמוציות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 372 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. אם יש לכם ג'לי תפוחים, פלפל טחון גס, חרדל דיז' ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: בשר צבי Haunch סטייק עם גרגר כוסמין ורוטב יין אדום, הסוחר של צלעות בשר צבי עם רוטב פטריות יין אדום דייסת בולגור, ו רוטב חמוציות יין אדום.
הוראות
מערבבים יין וחרדל עד מעורבב היטב.
מניחים בשר צבי בשקית פלסטיק resealable-אחסון שקית או זכוכית רדודה או צלחת פלסטיק.
יוצקים תערובת יין על בשר צבי; להפוך בשר צבי מעיל עם תערובת יין. אטמו את השקית או תכסו את המנה ומקררים לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 4 שעות, הופכים בשר צבי מדי פעם.
הסר בשר צבי מן המרינדה; מרינדה מילואים.
מפזרים בשר צבי עם מלח ופלפל.
שמן חום במחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. לבשל בשר צבי בשמן על 4 דקות, הופך פעם אחת, עד חום.
להוסיף מרק למחבת; להפחית את החום נמוך. מכסים ומבשלים כ -10 דקות, הופכים בשר צבי פעם אחת, עד הצבי הוא רך ועדינה הרצוי. (לא לבשל או בשר צבי יהיה קשה.)
הסר בשר צבי ממחבת; להתחמם. מערבבים מרינדה למחבת.
חום לרתיחה, גירוד כל ביטים מתחתית המחבת; להפחית את החום בינוני. מבשלים כ 5 דקות עד שהתערובת מופחתת מעט. מערבבים באוכמניות, ג ' לי, חמאה ובצל. מבשלים 1 עד 2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חמאה מומסת תערובת חם.