קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

בשר תאילנדי מרגל

בשר תאילנדי מרגל
בשר תאילנדי מרגל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 234 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל אסייתי. אם יש לך רוטב סויה, בשר בקר טחון, זנגביל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. . וזה טוב. נסו בקר תאילנדי קארי, סלט בקר תאילנדי, ו בקר תאילנדי עם בזיליקום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד חם.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים בשר טחון; לבשל 8 עד 10 דקות, לפרוץ 1/2 אינץ מתפורר ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
3
הסר טפטופים.
4
בינתיים, לשלב מים, חמאת בוטנים, רוטב סויה, מיץ ליים, אבקת שום, ג ' ינג ' ר הקרקע ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
5
מערבבים חמאת בוטנים תערובת לתוך בשר בקר. המשך לבשל על חום בינוני 2 עד 3 דקות או עד מחומם דרך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
מחלקים באופן שווה תערובת בקר מעל שישה משולשי וונטון, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
7
מקשטים עם תוספות, לפי הצורך.