בשר תוסס קוריאני
המתכון קוריאני תוסס בשר מוכן תוך כ 30 דקות, והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון קוריאני. במנה עיקרית זו יש 563 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן צמחי, בצל ירוק, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. מתכונים דומים: בשר בקר רוחש מוקפץ, Kabobs בשר רוחש, ו בשר בקר אסייתי תוסס מוקפץ.
הוראות
בצלחת גדולה ורדודה, מערבבים את רוטב הסויה עם הסוכר, יין לבן, שום קצוץ, שמן שומשום קלוי ופלפל אדום מרוסק, תוך ערבוב כדי להמיס את הסוכר.
מוסיף את סטייק פרוס ומעיל ביסודיות במרינדה. מכסים ומקררים את הסטייק לפחות 4 שעות או לילה.
להדליק גריל או לחמם מחבת. לשפשף את הבצל הירוק בכל רחבי עם שמן צמחי וגריל אותם על חום גבוה, הופך פעם אחת, עד הבצל הירוק הם רק התרככו, על 2 דקות. מתבלים במלח.
עבודה בקבוצות, גריל הסטייק על אש גבוהה עד הפרוסות משחימים עשיר בינוני-נדיר, על 30 שניות לכל צד.
מעבירים את הסטייק למגש הגשה ומגישים עם בצל ירוק בגריל ואורז מאודה.