ג'בטות עוף פפריקה
המתכון עוף פפריקה ciabattas יכול להתבצע בעוד כ-15 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 59 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 657 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 70 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חזה עוף, שמן זית, כיכר ג'בטה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: ביפי ciabattas, מרק עדשים לבן עם צ'וריסו וקרם פפריקה-soupe aux lentilles בלונדיניות avec chorizo et crème au paprika, ו עוף בפפריקה.
הוראות
חותכים את חזה העוף לשניים אופקית ומניחים כל אחד בין שני גיליונות של סרט נצמדות. Bash עם מערוך עד בערך 1 ס " מ עבה.
לסחוט מיץ לימון על העוף והאבק עם הפפריקה. מתבלים במלח ופלפל, וטפטוף עם מעט שמן זית.
שכב על מחבת מחבת או ברביקיו חם ומבשלים 3-4 דקות בכל צד עד חרוך ומבושל דרך.
חצי את ciabatta אופקית שכב, לחתוך בצד למטה, על המחבת במשך 1 דקות.
מערבבים את השום המרוסק ואת המיונז, ואז להפיץ על הצד לחתוך של כל חצי ג ' בטה. למעלה עם חסה ועוף, ואז מתבלים עם קצת מלח ופלפל.