ג'וניפר-בריין צלעות חזיר עם חתך כפול
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, גרגרי ערער, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: Juniper ברן טורקיה עם חמאת פפריקה, צלעות חזיר מבריקות, ו ג'וניפר ברן הודו עם חמאת ג' ינג'ר אסיאתית.
הוראות
בסיר מלאי גדול, להביא 4 כוסות מים לרתיחה.
הסר את הסיר מהחום ומערבבים במלח, סוכר, עלי דפנה, פלפל, גרגרי ערער, גרידה כתומה ו -1 של ספריגי רוזמרין עד המלח והסוכר להתמוסס.
מוסיפים את 12 כוסות המים הנותרים ונותנים למלח להתקרר לטמפרטורת החדר.
הוסף את צלעות החזיר ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 2 1/2 שעות.
מסננים את צלעות החזיר. קח את התבלינים ולטף את הצלעות יבשות.
מחממים מחבת גדולה אטומה עד חם מאוד.
מוסיפים את השמן ואת צלעות החזיר ומבשלים מעל חום גבוה, הופכים מדי פעם, עד פריך וחום משני הצדדים, כ -10 דקות.
לעמוד צלעות חזיר זקוף במחבת ולהוסיף את sprig רוזמרין הנותרים.
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את הצלעות במשך כ -35 דקות, עד שמד חום מיידי מוכנס ליד רשם העצם 14
להעביר את הצלעות ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 10 דקות; שמור את טפטוף המחבת.
באמצעות סכין קצבים, לחתוך את צלעות החזיר בין העצמות, ולאחר מכן להפעיל את הלהב לאורך העצמות כדי להפריד את הבשר.
מעבירים את צלעות החזיר והעצמות לצלחות, כפית את טפטוף המחבת השמורה על גבי ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה שמורת 7cellars Elway עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה שמורת 7cellars Elway]()
שרדונה שמורת 7cellars Elway
שרדונה שמורת אלווי 2018 הוא מאוזן היטב, מציג פירות טרופיים פריכים, תפוחים ואגסים טעמים עם אלמנטים פרחוניים קלים. רמזים של וניל משלימים גימור אלון חלק, מתמשך.זוג זה יין פריך עם מנות קלות כגון פירות פרוסים & גבינות, סלט פסטה לימון, עוף קלוי עם עשבי תיבול, או פודינג וניל.