המתכון של ג'יי ג' יי בראוניז מקסיקני יכול לספק את הכמיהה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 10 דקות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. מתכון זה אהוב על 13 אוכלים וטבחים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. לכו לחנות ואספו אבקת צ' ילי אנצ'ו, סוכר קונדיטורים, שוקולד חצי מתוק ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. עם כפית ציון 36%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: בראוניז מקסיקני, בראוניז מקסיקני, ו בראוניז מקסיקני.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
כדי להוסיף בעיטה קטנה לבראוניז האלה, משחימים קלות 2 כוסות אגוזי לוז ב2 כפות שמן בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטנים
אגוזי לוז
3
מניחים להתקרר ואז מסירים את הקליפות על ידי שפשוף האגוזים בין מגבת כלים נקייה. במעבד מזון דופקים את האגוזים עד שהם מפוררים מעט, ואז מוסיפים את אבקת הקקאו ואבקת הצ ' ילי ודופקים עד להטמעה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' ילי
אבקת קקאו
אגוזים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
מגבות מטבח
4
מעבירים לקערה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מרפדים תבנית אפייה בגודל 8 על 8 אינץ 'בנייר אפייה ומשאירים מתלה בגודל 2 אינץ' לשימוש כידיות להסרה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
7
מוסיפים את החמאה והשוקולד לסיר בינוני על אש בינונית, תוך ערבוב להמסה. לאחר נמס וחלק, להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
8
מקציפים פנימה את הסוכרים.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
9
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, תוך ערבוב בין תוספות, ואז מוסיפים את תמצית הווניל.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
ביצה
10
מקציפים יחד את אבקת הקקאו, הקמח, אבקת האפייה והמלח, אם משתמשים, בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
אבקת קקאו
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
11
מוסיפים את החומרים היבשים לתערובת השוקולד ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
12
מקפלים פנימה 1 1/2 כוסות מתערובת אגוזי הלוז.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוז
13
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה ומורחים בצורה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
14
מפזרים את החלק העליון עם יתרת 1/2 כוס תערובת אגוזי הלוז ואופים 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוז
ציוד שתשתמש בו
תנור
15
מוציאים את הבראוניז מהתנור ומצננים לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
תנור
16
חותכים לריבועים ומפזרים סוכר של קונדיטורים לפני ההגשה.