ג'ין וטוניק בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל ג'ין וטוניק בגריל. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון טבעוני יש 710 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך ביטר, קרח, חנית מלפפון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו ג'ין וטוניק, ג'ין צרפתי וטוניק בדרך שלי, ו עוגות ג'ין וטוניק (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את הסוכר ו 1/2 כוס מים בסיר קטן על חום בינוני. כאשר הסוכר מתמוסס, לכבות את החום, להוסיף את ענפי מנטה ולתת מגניב. מסננים לתוך צנצנת נקייה. ניתן לאחסן במקרר במשך שבוע.
מחממים מחבת גריל וצולים את פרוסות הסיד משני הצדדים, רק עד שהוא מקבל סימני גריל נחמדים אבל הוא עדיין מוצק.
חותכים 1 פרוסת סיד לחתיכות והכניסו אותו לתחתית של שייקר קוקטייל או ערבוב זכוכית יחד עם מלפפון קצוץ, ביטר וסירופ פשוט מנטה 1 כף. לערבב את כל המוצקים.
מוסיפים קרח לכוס ושופכים על הג ' ין. לנער או לערבב כדי לקבל את הג ' ין קר. מתח לתוך כוס מרטיני (או על קרח בכוס גבוהה) העליון עם התזה של מי טוניק.
מקשטים עם פרוסת לימון בגריל וחנית מלפפון.