ג'ינג'ר אפרסק מלבה
ג'ינג'ר אפרסק מלבה יכול להיות רק ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מתכון זה משמש 4. זה מנות ראשונות יש 212 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטל, אפרסקים, ג'ינג'ר טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 23 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 26%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ג'ינג'ר אפרסק מלבה, אפרסק מלבה, ו אפרסק מלבה.
הוראות
בקערה קטנה שלבו פטל, סוכר ו -1 כפית וניל; מניחים בצד. בקערה גדולה שלבו חמאה, סוכר חום, מיץ תפוזים, ג ' ינג ' ר ושאר הווניל.
הוסף חצאי אפרסק; זורקים בעדינות לציפוי טוב.
מקפלים את הקצוות של יריעת נייר כסף כבד ליצירת תבנית רדודה; מניחים על גריל על אש בינונית. מסדרים אפרסקים, חתוכים כלפי מטה, על נייר כסף. מכסים ביריעת נייר כסף שנייה. צולים אפרסקים כ-6-8 דקות או עד להשחמה ומקורמלים סביב הקצוות, הופכים פעם אחת.
להגשה מניחים 2 חצאי אפרסק על כל צלחת קינוח. למעלה כל אחד עם 1/3 כוס.