ג'ינג'ר, בקר, שעועית ירוקה מוקפץ
ג'ינג'ר, בקר, שעועית ירוקה מוקפץ הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 371 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך רוטב סויה, בצל ירוק, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז הלבן מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. מתכונים דומים: בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, בקר וברוקולי מוקפץ, ו ירקות מוקפצים דל מספוא עם רוטב ווסאבי-ג'ינג'ר.
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה, ערבוב היטב עם מקצף. תניח בצד.
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
להוסיף 1/4 כוס בצל ירוק קצוץ, זנגביל, ושום למחבת; לטגן 30 שניות.
מוסיפים בשר למחבת, ומטוגנים למשך 4 דקות או עד להשחמה.
לנגב את המחבת עם מגבת נייר.
מוסיפים 1 כפית שמן למחבת; מחממים על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים שעועית ופלפל למחבת. לכסות ולבשל 3 דקות. לחשוף ולבשל 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף 3/4 כוס בצל ירוק צמרות; לטגן 1 דקה. החזר תערובת בשר למחבת. מערבבים בתערובת מרק; מביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.