ג'ינג'ר חריף ומרק עדשים צרפתי
גשו לסופר וקנו עדשים ירוקות, שמן זית כתית מעולה, מיץ גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: מרק עדשים צרפתי, מרק עדשים צרפתי / תבשיל, ו מרק עדשים צרפתי קבוצ'ה.
הוראות
יוצקים את המרק לתוך סיר גדול, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
מוסיפים את העדשים, מכסים את הסיר, ומפחיתים את החום כדי לשמור על רתיחה איטית.
בינתיים, מוסיפים את החמאה ושמן הזית למחבת בגודל 10 אינץ ' מעל חום בינוני.
מוסיף את הבצל, ג ' ינג 'ר, ואבקת צ' ילה. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך, שבע עד עשר דקות.
מוסיפים את תערובת הבצל לבלנדר יחד עם מיץ גזר. תהליך עד חלקה.
מוסיפים את הרוטב לסיר, יחד עם שוק החזיר והיין. מכסים את הסיר, ומבשלים עד העדשים הם מכרז, על 45 דקות. אם אתה רוצה קצת יותר מרק רך, ממשיך לבשל במשך 30 דקות נוספות או משהו כזה. מתבלים לפי הטעם במלח.
מצקת את המרק לקערות, ומגישה עם מנה של יוגורט וקמצוץ של בייקון מתפורר.
יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן
צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. מוטון צוער בורדו רוז ' עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![מוטון צוער בורדו רוז]()
מוטון צוער בורדו רוז
אדום צפוף עם גוון סגול בולט. האף הוא אקספרסיבי ומורכב, עשיר בניחוחות פירות טריים ובשלים, במיוחד דובדבן אדום ודובדבן מורלו, עם נגיעה של תבלין. ההתקפה, על הפרי, הוא עשיר וגמיש, אמצע החיך מלא פירותי על טאנינים משיי. מראה אורך אטרקטיבי על החיך, יש לו גימור טרי ומתובל המבטא את כל האופי הטיפוסי של מרלו ואת איכות גבוהה מאוד של הבציר.