ג'לי גראפה חמוציות
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, תבלין ידידותי fodmap? ג'לי גראפה חמוציות יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 291 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חמוציות, ג'לטין, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ג'לי גראפה חמוציות של גורמה, ג'לי חמוציות Jalapeno (ג' לי חג המולד), ו ג'לי חמוציות.
הוראות
להביא חמוציות, סוכר, 1 1/2 כוסות מים, ו 3/4 כוס גראפה לרתיחה בסיר כבד 4-5 ליטר, ערבוב עד הסוכר מומס, ואז בעוז רתוח, מכוסה חלקית, ערבוב מדי פעם, עד רוב פירות יער יש פרץ תערובת מעובה, 15 עד 20 דקות. מסננים דרך מסננת בסדר רשת גדולה לתוך כוס מדידה 2 ליטר או קערה, לחיצה קשה על ולאחר מכן להשליך מוצקים. (תצטרך 2 1/2 כוסות נוזל.)
מערבבים יחד ג ' לטין ונותר 1/4 כוס מים ולתת לעמוד 1 דקה כדי לרכך. להביא 1 כוס סחוט חמוציות נוזלי לרתיחה בסיר קטן, ולאחר מכן להוסיף תערובת ג ' לטין ומערבבים עד רק מומס.
מוסיפים תערובת ג ' לטין ונותר 1/4 כוס גראפה לנוזל חמוציות 1/2 כוסות הנותרים ומערבבים היטב.
יוצקים רוטב חמוציות לתוך עובש משומן קל וצינה, מכוסה בניילון נצמד, עד שנקבע היטב, לפחות 12 שעות.
כדי unmold, לטבול עובש בקערה גדולה של מים חמים (מים צריכים להגיע באמצע עובש) במשך 5 שניות, ולאחר מכן להפעיל קצה של סכין דק סביב קצה עובש. להטות עובש הצידה הקש בצד נגד הדלפק, הפיכת אותו, כדי לשבור באופן שווה חותם ולשחרר ג ' לי. שמירה על עובש מוטה, לשים צלחת על עובש, ואז להפוך ג ' לי על צלחת.
* ג ' לי חמוציות יכול להיות מקורר עובש עד 2 ימים.* ג ' לי חמוציות יכול להיות unmolded 1 שעה קדימה ומקורר או נשמר בטמפרטורת החדר.