ג'לי פלפל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תבלינים, אז נסו ג'לי פלפל. צופה בדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני, מתכון טבעוני יש 92 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 48. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם מיץ תפוחים, צבעי מאכל, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מרהיב מרהיב ציון של 12%. מתכונים דומים: ג'לי פלפל, ג'לי פלפל, ו ג'לי פלפל.
הוראות
מניחים את הג ' לפנו, מחצית מהפלפלים הירוקים ומחצית החומץ בבלנדר או במעבד מזון; מחית.
יוצקים לקערה גדולה. פירה הנותרים פלפלים ירוקים וחומץ; מוסיפים לקערה.
מוסיפים מיץ תפוחים; מערבבים היטב. מכסים ומצננים למשך הלילה. מסננים דרך מספר שכבות של בד גבינה לח. מדוד 4 כוסות מיץ לתנור הולנדי (הוסף מים במידת הצורך להכנת 4 כוסות). מערבבים פנימה פקטין ומלח; מביאים לרתיחה מתגלגלת על אש גבוהה תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים סוכר; חוזרים לרתיחה מתגלגלת. מרתיחים במשך 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד.
הוסף צבעי מאכל אם תרצה בכך. בזהירות מצקת תערובת חמה לתוך צנצנות חצי ליטר מעוקרים חם, משאיר 1/4 ב. מרחב ראש.
להסיר בועות אוויר; לנגב חישוקים ולהתאים מכסים. מעבדים במשך 5 דקות בקופסת מים רותחים.