ג'מבלאיה
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? Jambalaya יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 436 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תיבול קריאולי, עלה דפנה, מקשט: בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. לא הרבה אנשים באמת אהבו צלחת קריאולית זה. נסו ג'מבליה בסיר אחד, ויג ג'מבליה, ו Jambalaya (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים נקניק בשמן חם בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה, תוך ערבוב כל הזמן, 5 דקות או עד השחמה.
הסר נקניק עם כפית מחוררת.
מוסיפים בצל קצוץ ו-7 המרכיבים הבאים לטפטופים חמים; מטוגנים 5 דקות או עד שהירקות רכים. מערבבים עגבניות, הבא 3 מרכיבים, ונקניק. מביאים לרתיחה על חום גבוה. לכסות, להפחית את החום בינוני, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 20 דקות או עד אורז הוא רך.
מערבבים שרימפס; לכסות ולבשל 5 דקות או רק עד שרימפס להפוך ורוד. מוסיפים פטרוזיליה.
כדי להקפיא: להכין מתכון לפי ההוראות. שורה תחתונה וצדדים של צלחת אפייה 13-x 9 אינץ 'עם רדיד אלומיניום כבד חובה, המאפשר 2 עד 3 אינץ' להאריך על הצדדים; למלא עם jambalaya. כיסוי להקפיא. כדי לשרת, להסיר רדיד, להחזיר תבשיל אפייה מקורית; לכסות ולהפשיר במקרר 24 שעות.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
אופים ב 350 עד מחומם ביסודיות.