ג'פרסון" וירג'יניה האם פסטה
ג'פרסון" וירג'יניה האם פסטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 430 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לך שאלוט, שמן זית, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. נסו ג'פרסון" וירג'יניה האם פסטה, הארגמן של ג'פרסון, ו גלידת Vanillan של תומאס ג'פרסון (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו פסטה לפי הוראות החבילות.
בינתיים, בשר חזיר מוקפץ בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני 2 דקות או עד השחמה קלה פריך.
להוסיף שאלוט; saut 1 דקה.
מוסיפים פטריות ושום, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 2 דקות או עד פטריות מכרז. מערבבים יין, ומבשלים 5 דקות או עד מופחת בחצי.
הוסף אפונה, הבא 4 מרכיבים, ו 1/2 כוס גבינה, ערבוב עד גבינה מתחיל להמס שמנת מתחיל להתעבות. מערבבים פסטה חמה מבושלת, וזורקים עד מצופה.
מגישים מיד עם הנותרים 1/2 כוס גבינה.