הקדרה
הקדרה היא ללא גלוטן מנה עיקרית. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 24 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 335 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 50 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, בשר בקר טחון, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בתפוחי האדמה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם לחמניות בטטות כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 94%, המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו תבשיל נקניק-אורז, תערובת מרק בצל יבש, ועוד מהווים תבשיל חסכוני וטעים, תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, ו תבשיל ראובן-לכדו את טעמי הכריך המיוחדים בתבשיל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'; מניחים בצד
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד שהם רכים אך עדיין יציבים, כ -15 דקות.
מניחים בשר בקר טחון רזה ובצל במחבת גדולה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית גבוהה עד שהבשר משחים באופן אחיד והבצל רך.
מסננים שומן ומערבבים פנימה גזר, שעועית ירוקה, קרם מרק פטריות ומרק עגבניות.
יוצקים תערובת לתבנית האפייה המוכנה ומעליהם פירה.
מפזרים גבינת צ ' דר ואופים בתנור שחומם מראש למשך 30 דקות, או עד שתפוחי האדמה משחימים קלות.