ג'קסון פולוק תפוחים מסוכרים
תפוחים מסוכרים ג'קסון פולוק נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 236 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שוקולד אפייה משובח, שוקולד מריר, תפוחים ירוקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוחים מסוכרים II, תפוחים מסוכרים, ו תפוחים מסוכרים קינמון.
הוראות
לשטוף תפוחים יבשים; להסיר גבעולים. הכנס מקל עץ לקצה הגבעול של כל תפוח.
מניחים שוקולד מריר בקערת זכוכית; מיקרוגל בגובה 1 דקה או עד נמס, ערבוב כל 20 שניות עד חלקה. עבודה עם תפוח 1 בכל פעם, להחזיק אפל מעל קערה. באמצעות כפית, טפטוף תפוח עם כ 2 כפיות שוקולד מריר.
מניחים תפוח, מקל בצד, על תבנית אפייה מכוסה בנייר שעווה. חזור על הנוהל עם התפוחים הנותרים.
מניחים שוקולד לבן בקערת זכוכית; מיקרוגל בגובה 1 דקה או עד נמס, ערבוב כל 15 שניות עד חלקה. עבודה עם תפוח 1 בכל פעם, להחזיק אפל מעל קערה. באמצעות כפית, טפטוף תפוח עם כ 1 1/2 כפיות שוקולד לבן.
מניחים תפוח, מקל בצד למעלה, על תבנית אפייה מכוסה בנייר שעווה. חזור על הנוהל עם התפוחים הנותרים. צ ' יל תפוחים עד מוכן לשרת.