קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גבינה הודית ופלפלים אדומים ברוטב תרד ריחני

גבינה הודית ופלפלים אדומים ברוטב תרד ריחני
גבינה הודית ופלפלים אדומים ברוטב תרד ריחני עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 253 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפלים, זנגביל, גבינה הודית עשהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פריכות הודית ריחנית, קציצות יווניות ברוטב עגבניות ריחני עם גבינת פטה, ו מטגן שרימפס עם תבלינים הודיים ריחניים.

הוראות

1
להניח את paneer, גבינה של חקלאי, או חתיכות טופו בשכבה אחת על גיליון עוגיות מרופדות במגבות נייר ולתת יבש במשך 10 דקות (זה יאפשר להם להחזיק את הצורה שלהם טוב יותר במהלך הבישול).
מרכיבים שתצטרך
חקלאי גבינהחקלאי גבינה
עוגיותעוגיות
PaneerPaneer
טופוטופו
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מגבות ניירמגבות נייר
2
מחית את התרד והפלפל הירוק יחד במעבד מזון או בבלנדר. פירה צריך להיות בסדר וקטיפתי כמו שאתה יכול לעשות את זה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
3
מחממים 4 כפות שמן במחבת גדולה, כבדה, לא דביקה על חום בינוני. אבק חתיכות פניר קלות עם קמח ולהוסיף אותם למחבת. מטגנים אותם בקבוצות, מסתובבים ומשליכים אותם עד שהם הופכים זהב אור (כ 2 או 3 דקות לכל אצווה). צפה בזהירות כדי להבטיח כי הם לא לשרוף. קח אותם החוצה ולשים על צלחת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
PaneerPaneer
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים 2 כפות נוספות של שמן לאותו מחבת, יחד עם בצל. מטגנים את הבצל, ערבוב כל הזמן, עד חום (כ 20 דקות).
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ומטגנים במשך 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
6
מוסיף את turneric ו צ ' ילי ירוק, מערבבים במשך כמה שניות, ולאחר מכן להוסיף את פירה תרד יחד עם 1/2 כוס מים, מלח, פלפלים אדומים מתוקים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
פלפל צ ' ילי ירוקפלפל צ ' ילי ירוק
תרדתרד
מיםמים
מלחמלח
7
מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים, מכוסה, במשך 2 דקות.
8
מוסיף את חתיכות פאניר מטוגן, לערבב שוב ביסודיות, ולהמשיך לבשל במשך 2 דקות נוספות. מערבבים בmasala garam.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
PaneerPaneer
9
כאשר מוכן לשרת, חום ביסודיות, אם תרצה, לקפל את הנותרים 2 כפות שמן כדי זיגוג ו לרכך את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
שמן בישולשמן בישול
10
ג ' ולי סאני חולקת את הטיפים שלה עם Epicurious: גבינה הודית זמינה בשווקים הודיים רבים. כדי להפוך אותו מאפס: להביא 8 כוסות חלב מלא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חלב מלאחלב מלא
גבינהגבינה
11
הוסף 3 כפות מיץ לימון ולהפחית את החום. לשמור על נוזל ברתיחה עדינה עד לבן קרד מפריד צהוב מי גבינה, ולאחר מכן להסיר מן החום ויוצקים דרך מסננת מצופה בכותנה. החזק את המסננת מתחת למים קרים ולשטוף את הקמטים, ולאחר מכן לאסוף פינות של cheesecloth יחד לסובב כדי להסיר נוזל עודף. לתלות את הצרור כדי לנקז במשך שעה, ואז למקם אותו על משטח עבודה ולשקול אותו עם חפץ כבד (כגון סיר גדול מלא מים) במשך חצי שעה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
מסננתמסננת
סירסיר
12
הסר את הגבינה וחתוך את הגבינה לקוביות קטנות. שמור בקירור, שקוע במים, עד הצורך, עד 4 ימים. Garam masala, תערובת תבלין צפון הודית ארומטית הכוללת קינמון וציפורן, זמין באינטרנט ב www.ethnicfoodsco.com.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
תערובת תיבולתערובת תיבול
קינמוןקינמון
גבינהגבינה
ציפורןציפורן
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
13
Reprinted with permission from Classic Indian Vegetarian And Grain Cooking / nby Julie Sahni 1985 William Morrow and Company, Inc.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. המילואים של לורנץ V של גרונר מקסים עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
Laurenz V Reserve Charming Gruner Veltliner
Laurenz V Reserve Charming Gruner Veltliner
ניחוחות של תפוחים בשלים ו spiciness Veltliner טיפוסי להתחתן כדי ליצור זר פירות מרתק. על החיך, היין רך ועסיסי, נתמך על ידי חומציות פירות בסדר. הרמוני מאוד, המאפשר שתייה חלקה לחלוטין. פשוט מקסים!