גביני מניקוטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לי מניקוטי גביני. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 7 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלבונים, קונכיית מניקוטי, תרד, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו גביני מניקוטי, צדפות מניקוטי גביני, ו קרפים מניקוטי גביני (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה לפי הוראות החבילה, השמטת מלח. בינתיים, מחממים מחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מוסיפים פטריות ושום; מבשלים 5 דקות., ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום. מקציפים חלבונים בקערה בינונית.
מוסיפים תערובת פטריות, תרד, ריקוטה וחצי כל מוצרלה ופרמזן; מערבבים היטב.
מסננים פסטה; למלא בתערובת תרד.
מניחים בתבנית אפייה 13x9 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול; לכסות עם רוטב.
אופים 40 דקות. או עד מחומם דרך. למעלה עם המוצרלה הנותרים ופרמזן; אופים 5 דקות. או עד מוצרלה נמס.