גביני מניקוטי
ייתכן שג'יזי מניקוטי היא המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 644 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת שום, גבינת ריקוטה, רוטב עגבניות ובזיליקום פסטה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו גביני מניקוטי, צדפות מניקוטי גביני, ו קרפים מניקוטי גביני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס צלחת אפייה 13 על ידי 9 אינץ ' עם ספריי בישול nonstick.
מבשלים את המניקוטי על פי הוראות החבילה; לנקז ולהניח בצד.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הריקוטה, 1 1/2 כוסות של מוצרלה, תרד, תיבול איטלקי, ביצים, מלח ופלפל.
מניחים את התערובת לתוך תיק רוכסן העליון גדול, לחתוך את אחת הפינות ולסחוט את תערובת הגבינה לתוך מניקוטי.
יוצקים חצי מרוטב הפסטה לתבנית האפייה המוכנה.
מניחים את המניקוטי הממולא על הרוטב.
יוצקים את הרוטב שנותר על מניקוטי. למעלה עם המוצרלה הנותרים פרובולונה.
אופים עד חם מבעבע, 35 עד 40 דקות.
מחממים מחבת גריל מעל חום בינוני גבוה.
מורחים את החמאה משני צידי הלחם ומתבלים עם הפטרוזיליה ואבקת השום.
מניחים על מחבת הגריל ומבשלים בצד אחד עד חום זהוב. הפוך, והמשיך לבשל עד שהצד השני יהיה בצבע חום זהוב.