גבינת גאודה, פלפל שחור, ביסקוויטים עם בייקון.
גבינת גאודה, פלפל שחור, ביסקוויטי בייקון עשויים להיות בדיוק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה 137 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 267 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. אם יש לך בייקון, מלח ים גס כגון מלדון, שומן חזיר, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. נסו Bacon Gouda Black Pepper Biscuits, ביסקוויטים פלפל שחור, ו ביסקוויטים פלפל שחור (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פרוסות בייקון במחבת ברזל גדולה, לא מחוממת כבדה או יצוקה. הפוך חום לבייקון בינוני ומבשל, הופך לעתים קרובות עד פריך. בערך 7 דקות.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז. להתפורר ולהניח בצד.
מניחים את מדפי התנור בעמדות העליונות והמרכזיות, מחממים את התנור ל 400°
מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והמלח הכשר לקערת ערבוב גדולה, משתמשים במזלג או מקציפים כדי לערבב את המרכיבים יחד. באמצעות חותך מאפה או 2 סכינים, לחתוך בשומן עד שהוא מופחת לחתיכות בגודל אפונה. מערבבים את הבייקון, גאודה, חלב חמאה וביצה מוכה קלות עד שהוא פשוט יוצר לבצק רופף. תרגע 20 דקות.לגרד את הבצק למשטח משוריין היטב, ולטפוח לתוך מלבן 3/4 אינץ ' עבה. שלוש לקפל את הבצק (כפי שאתה יכול מכתב). לאחר מכן לטפוח שוב לתוך מלבן 3/4 אינץ ' עבה; לחזור על קיפול משולש ולחזור על כל התהליך עוד פעם אחת. לאחר שלושה קיפול השלישי, ללטף את הבצק עד כ 1 ½ אינץ ' עבה.
חותכים את הביסקוויטים באמצעות חותך עגול 2 אינץ ' או מרובע ומניחים על שני גיליונות אפייה מצופה קלף, מרווחים את הביסקוויטים על 1 וחצי סנטימטרים זה מזה. אסוף את השאריות וחזור עד שיש לך כ -30 סיבובים.
מברישים את הביסקוויטים עם שטיפת הביצים, ומפזרים על הפלפל הסדוק ומלח הים, לפי הטעם.
אופים את הביסקוויטים עד נפוח וזהב, 15 עד 17 דקות, סיבוב המגשים בין המדף באמצע הדרך אפילו לאפייה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.כמו זה: כמו טעינה...