גבינת מקרוני ב 4 צעדים קלים
גבינת מקרוני ב 4 צעדים קלים דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 854 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך חרדל, גבינת צ'דר בוגרת, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 313 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, קל פודינג זרעי צ'יה ב 3 צעדים קלים, ו לחם בארבעה צעדים פשוטים (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את הפסטה: במחבת קטנה, לחמם את החלב, בצל, שום עלה דפנה עד כמעט רותחים.
הסר מהחום, להשאיר מכוסה להחדיר במשך 10 דקות, ולאחר מכן זן. מבשלים את המקרוני על פי הוראות לארוז עד רק רך, אבל עדיין עם ביס קטן (זה נקרא אל דנטה באיטלקית). זה ייקח בערך 10 דקות.
מסננים במסננת, ואז לרוץ מתחת לברז ומערבבים כדי לעצור את הפסטה דבק יחד.
הפוך רביכה: (רביכה היא פשוט קמח ושומן, מבושל יחד, ולאחר מכן משמש כדי לעבות רטבים.)
תנור חום 190c/מאוורר 170c / גז 5 וחמאה צלחת 25 x 18cm ovenproof. ממיסים את החמאה במחבת הבינונית. כאשר קצף, להוסיף את הקמח, ואז לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך 1 דקות על אש נמוכה.
סיים את הרוטב: מערבבים לאט את החלב החדור החם לתוך הנביכה עד חלקה. מבשלים במשך 3-4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב התעבה ויש לו עקביות ציפוי (להפעיל את האצבע דרך הרוטב על כף זה צריך להשאיר עקבות).
הסר את המחבת מהחום, ולאחר מכן להוסיף את צ ' דר אבקת חרדל. עונה, ואז לערבב עד הגבינה נמסה.
מערבבים את cheesesauce דרך המקרוני כדי לצפות אותו היטב, ואז להטות לתוך המנה מוכנה.
מפזרים את פרמזן ופירורי לחם מעל, ואז אופים במשך 15-20 דקות עד חום זהוב מבעבע.
מגישים חם צנרת בכוחות עצמו או עם סלט ירוק.
ציוד: 1 סיר קטן עם מכסה, 1 סיר גדול, 1 סיר בינוני, מסננת, קרש חיתוך, סכין חדה, פומפיה, כף עץ, צלחת אטום