גבינת עיזים ופלפל אדום משולש פילו עם סלט פריזה זית
גבינת עיזים ומשולשי פילו פלפל אדום עם סלט זיתים פריזה עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 475 קלוריות. אם יש לכם חומץ בלסמי, פלפלים בבקבוק, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סופלה גבינת עיזים בכוס פילו עם סלט פריזה, משולשי פילו פטריות וגבינת עיזים, ו דבש-עז גבינת פילו משולשים (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים מחסנית פילו עם 2 גיליונות חופפים של ניילון נצמד ולאחר מכן מגבת מטבח נקייה לחה. מסדרים 1 סדין פילו על משטח עבודה עם צד ארוך קרוב אליך (לשמור על הסדינים הנותרים מכוסים) ומברשת עם קצת חמאה. למעלה עם 2 סדינים פילו יותר, צחצוח כל אחד עם חמאה.
חותכים מרוח פילו מחסנית לרוחב לרצועות 5 (12 - על ידי 3 1/3 אינץ').
שים 2 כפיות פלפלים אדומים 2 כפיות גבינת עיזים ליד 1 פינה של רצועת לקפל פינה של פילו מעל כדי לצרף מילוי וליצור משולש. המשך קיפול רצועה( כמו דגל), שמירה על צורה משולשת. שים משולש, צד התפר למטה, על תבנית אפייה לכסות עם ניילון נצמד. הפוך 14 משולשים יותר באותו אופן, באמצעות פילו הנותרים מילוי (ייתכן שיש קצת חמאה שנשאר).
שמן חום במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז מטגנים משולשים ב 2 קבוצות עד הזהב, על 1 דקה לכל צד.
מעבירים עם מלקחיים למגבות נייר לניקוז.
לטאטא יחד חומץ, חרדל, ומלח בקערה גדולה, ולאחר מכן להוסיף שמן בזרם איטי, לטאטא עד emulsified.
מוסיפים פריזה וזיתים וזורקים עם רוטב, ואז מתבלים עם פלפל. סלט תל על צלחות ולסדר משולש פילו לצד.