גבינת עיזים תפוח אגוז פסטה
גבינת עיזים תפוח אגוז פסטאן הוא לקטו אובו צמחוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 541 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מכלמתכונים דורש תפוח, חמאה, טימין, מרק עוף. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון 58%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון קאפקייקס תפוחים, אגוזים וגבינת עיזים מתובלים, סלט גבינת עיזים אגוז תפוח כרוב סלק קינואה, ו תאנה, גבינת עיזים וסלט אגוזים.
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות. מבשלים פסטה במים הרותחים, מערבבים מדי פעם עד שהם מבושלים אך יציבים לנגיסה, 8 דקות.
מסננים ומניחים בצד בקערה גדולה.
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית. מערבבים פנימה תפוח; מבשלים ומערבבים עד להזהבה בקצוות, כ -3 דקות.
מערבבים מרק עוף ומגבירים את האש לגובה בינוני ומבשלים 2 דקות.
הפחיתו את החום לנמוך. מערבבים פנימה גבינת עיזים, 2 כפות בכל פעם, לתערובת מרק תפוחים, תוך ערבוב טוב לשילוב לאחר כל הוספה.
מערבבים תערובת גבינת תפוחים ועיזים עם פסטה סחוטה עד לאיחוד.
מערבבים פנימה אגוזי מלך, טימין, פלפל קאיין, מלח ופלפל שחור.