גבינת שמנת איטלקית ועוגת גבינה ריקוטה היא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 567 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-15 דקות. . גשו לסופר וקנו גבינת ריקוטה, מיץ לימון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגת גבינה איטלקית (ריקוטה) , עוגת גבינה ריקוטה איטלקית, ו עוגת גבינה קקאו עם גבינת ריקוטה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל מחבת springform.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
תנור
2
מערבבים את גבינת שמנת וגבינת ריקוטה יחד בקערת ערבוב עד בשילוב טוב. מערבבים את הסוכר, ביצים, מיץ לימון, וניל, קורנפלור, קמח וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטה
גבינת שמנת
מיץ לימון
עמילן תירס
וניל
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
3
מוסיפים את השמנת החמוצה אחרונה ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
4
יוצקים את התערובת למחבת springform מוכן.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
5
אופים בתנור שחומם מראש 1 שעה; לכבות את התנור ולהשאיר בתנור 1 שעה יותר. אפשר להתקרר לחלוטין במקרר לפני ההגשה.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי רזרב Poggio Reale עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.