גביעי פודינג בטטה
גביעי פודינג בטטה הם ללא גלוטן וצמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 399 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פקאן, חלב מרוכז, אגוז מוסקט טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: גביעי פודינג בטטה, האם וכוסות בטטה, ו גביעי בטטה מתובלים.
הוראות
מחממים תנור ל 325°f. גריז 6 (6-עוז) כוסות פודינג או ramekins עם חמאה או ספריי בישול.
בבלנדר או מעבד מזון, למזג את כל החומרים למעט אגוזי פקאן וקצפת עד חלקה.
יוצקים לתוך כוסות פודינג.
במחבת 13x9 אינץ', מקום מלא כוסות פודינג. בזהירות במקום מחבת עם כוסות בתנור.
יוצקים מספיק מים חמים מאוד למחבת, נזהרים לא להתיז מים לתוך כוסות, עד המים הוא בתוך 1/2 אינץ ' של צמרות כוסות.
מפזרים צמרות של פודינגים עם פקאנים.
אופים 20 עד 25 דקות יותר או עד צמרות נקבעים. באמצעות מלקחיים או תופס צמרות של כוסות פודינג עם מחזיק סיר, בזהירות להעביר כוסות מתלה קירור. מגניב 30 דקות. ממש לפני ההגשה, למעלה עם קצפת.