קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

גדול" D " מעושן צלעות גב תינוק מעושנות

גדול
גדול" D " מעושן בייבי צלעות אחוריות נטול גלוטן,, חלב חינם, ו מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 91 גר' של חלבון, 64 גרם של שומן, וסך הכל 1248 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, רוטב הברביקיו של פול, נתחי עץ היקורי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-30 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: צלעות חזיר מעושנות לתינוקות, צלעות חזיר מעושנות לתינוקות, ו צלעות חזיר מעושנות בייבי גב.

הוראות

1
לשטוף ולטפוח על צלעות יבשות.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
2
הסר קרום דק מהחלק האחורי של הצלעות על ידי חיתוך לתוכו עם סכין ולאחר מכן מושך. (זה עושה לצלעות רכות יותר ומאפשר עשן ולשפשף לחדור בשר טוב יותר.)
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מניחים מיץ לימון בקערה קטנה; מוסיפים שמן בזרם איטי, יציב, מקציפים כל הזמן. צלעות מעילים באופן שווה עם תערובת מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מפזרים בשר באופן שווה עם לשפשף צלעות החזיר של פול, ולשפשף לתוך בשר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
5
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
6
משרים חתיכות עץ במים לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
7
הכן מעשן על פי הוראות היצרן, החלפת בירה למים במחבת מים. הביאו את הטמפרטורה הפנימית ל-225 עד 250, ושמרו על הטמפרטורה למשך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מסננים חתיכות עץ, ומניחים על גחלים.
9
מניחים לוחות צלעות על מתלה צלעות באח הבישול העליון; מכסים במכסה המעשן.
10
צלעות עשן, שמירה על הטמפרטורה בתוך מעשן בין 225 ו 250, במשך 4 שעות ו 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
11
הסר מכסה, למרוח עם חצי רוטב ברביקיו של פול, ואם יש צורך, להוסיף עוד בירה למחבת מים. כיסוי עם מכסה מעשן, ועשן 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
חותכים בשר למקטעים של 3 צלעות, חותכים בין העצמות ומגישים עם מחצית הנותרים מרוטב הברביקיו של פול.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות