גדול" D " מעושן צלעות גב תינוק מעושנות
גדול" D " מעושן בייבי צלעות אחוריות נטול גלוטן,, חלב חינם, ו מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 91 גר' של חלבון, 64 גרם של שומן, וסך הכל 1248 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, רוטב הברביקיו של פול, נתחי עץ היקורי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-30 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: צלעות חזיר מעושנות לתינוקות, צלעות חזיר מעושנות לתינוקות, ו צלעות חזיר מעושנות בייבי גב.
הוראות
לשטוף ולטפוח על צלעות יבשות.
הסר קרום דק מהחלק האחורי של הצלעות על ידי חיתוך לתוכו עם סכין ולאחר מכן מושך. (זה עושה לצלעות רכות יותר ומאפשר עשן ולשפשף לחדור בשר טוב יותר.)
מניחים מיץ לימון בקערה קטנה; מוסיפים שמן בזרם איטי, יציב, מקציפים כל הזמן. צלעות מעילים באופן שווה עם תערובת מיץ לימון.
מפזרים בשר באופן שווה עם לשפשף צלעות החזיר של פול, ולשפשף לתוך בשר.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
משרים חתיכות עץ במים לפחות 30 דקות.
הכן מעשן על פי הוראות היצרן, החלפת בירה למים במחבת מים. הביאו את הטמפרטורה הפנימית ל-225 עד 250, ושמרו על הטמפרטורה למשך 15 עד 20 דקות.
מסננים חתיכות עץ, ומניחים על גחלים.
מניחים לוחות צלעות על מתלה צלעות באח הבישול העליון; מכסים במכסה המעשן.
צלעות עשן, שמירה על הטמפרטורה בתוך מעשן בין 225 ו 250, במשך 4 שעות ו 30 דקות.
הסר מכסה, למרוח עם חצי רוטב ברביקיו של פול, ואם יש צורך, להוסיף עוד בירה למחבת מים. כיסוי עם מכסה מעשן, ועשן 30 דקות יותר.
חותכים בשר למקטעים של 3 צלעות, חותכים בין העצמות ומגישים עם מחצית הנותרים מרוטב הברביקיו של פול.