קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות2
ציון בריאות32
מגזין

גדל מקרוני וגבינה

גדל מקרוני וגבינה
גדל מק וגבינה דורש כ 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 68 גרם חלבון, 98 גרם שומן, ובסך הכל 1691 קלוריות. המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 2. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, גבינה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. מתכון זה אהוב על 117 אוכלים וטבחים. הרבה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 90%. ציון זה הוא מדהים. נסו מק וגבינה טבעוניים, המקרוני והגבינה הטבעונית הטובה ביותר, ו שלושה מק גבינה-מקרוני תוצרת בית וגבינה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מניחים מדף אפייה על תבנית גיליון ומסדרים את הבייקון בשכבה 1 על מדף האפייה.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
אופים במשך 15 עד 20 דקות, עד שהבייקון פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מוציאים את התבנית בזהירות מהתנור-יהיה שומן חם בתבנית!
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
6
מעבירים את הבייקון לצלחת מרופדת במגבות נייר ומתפוררים כשהוא קריר מספיק לטיפול.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
7
מזלפים שמן לסיר גדול של מים מומלחים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
מוסיפים את המקרוני ומבשלים לפי ההוראות שעל האריזה, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקרונימקרוני
9
מסננים היטב.
10
בינתיים מחממים את החלב בסיר קטן, אך לא מרתיחים אותו. ממיסים את החמאה בסיר בינוני ומוסיפים את הקמח. מבשלים על אש נמוכה במשך 2 דקות, תוך ערבוב עם מטרפה. תוך כדי הקצפה מוסיפים את החלב החם ומבשלים כדקה או 2 נוספים, עד שהוא מסמיך וחלק. מחוץ לאש, מוסיפים את הגרוייר, הצ ' דר, הגבינה הכחולה, 1 כפית מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
גבינה כחולהגבינה כחולה
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
GruyereGruyere
חמאהחמאה
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
סירסיר
11
מוסיפים את המקרוני המבושל והבייקון המתפורר ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני מבושלמקרוני מבושל
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
12
יוצקים ל -2 מנות גרטן בגודל אישי.
13
מניחים את פרוסות הלחם במעבד מזון המצויד בלהב פלדה ודופקים עד לקבלת פירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
14
מוסיפים את הבזיליקום והדופק לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
באזיל!באזיל!
15
מפזרים את תערובת פירורי הלחם מעל החלק העליון של הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
פסטהפסטה
16
אופים 35 עד 40 דקות, או עד שהרוטב מבעבע והמקרוני שחום בחלקו העליון.
מרכיבים שתצטרך
מקרונימקרוני
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור