גוואקמולי קדוש ושום
אם יש לכם בערך 10 דקות במטבח, גוואקמולי קדוש עם שום עשוי להיות מתכון נהדר ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, צמחוני אובו-לקטו שכדאי לנסות. מתכון זה מספיק ל-4 מנות. תמורת 1.14 דולר למנה , מתכון זה מכסה 12% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -4 גרם חלבון , 21 גרם שומן , ובסך הכל 303 קלוריות . אם יש לכם חלפיניו, צ'יפס טורטייה תירס, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. זה עובד מצוין כמתכון הורד'אובר מקסיקני. 21 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון סופגני מוצק של 61% . אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים הבאים: שעועית שחורה ואורז חום עם קייל שום , סטייק פלנק עם סלט ים תיכוני שום , וממרח גזר שום .
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
חותכים את האבוקדו לשניים סביב הגלעין. מפרידים את החצאים. מוציאים את הגלעין בעזרת כף, ואז מוציאים את בשר האבוקדו לקערה. סוחטים את מיץ הלימון מעל האבוקדו. סוחטים את המיץ כאשר חצאי הלימון פונים כשצד החתוך כלפי מעלה, ומאפשרים למיץ להישפך מעל דפנות הלימון לתוך הקערה. שיטה זו שומרת על הגרעינים בתוך הלימון והרחקה מהגוואקמולי.
מוסיפים לקערה שום, חלפיניו, עגבנייה, בצל ומלח. מועכים ומערבבים את המרכיבים למטבל עבה בעזרת מזלג.
מגישים עם צ'יפס טורטיה תירס כחול.