גורגונזולה-פילה ממולאת בבשר בקר ברוטב יין פורט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Gorgonzola ממולא בשר טנדרלוין עם רוטב יין פורט. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 55 גרם חלבון 84 גרם של שומן, וסך הכל 1232 קלוריות. אם יש לך שאלוט, מלח כשר, עירית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו טנדרלוין בקר עם מלית פטריות בר ורוטב יין פורט, Gorgonzola-ופטריות ממולאים בשר טנדרלוין עם רוטב מרלו, ו שיפודי בשר בקר עם פלפל מנמל חמוציות ריליש וגורגונזולה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא בשר לטמפרטורת החדר, 1 עד 1 1/2 שעות. בינתיים, לעשות מילוי: פירורי לחם טוסט במחבת קטנה על חום בינוני עד חום זהוב עמוק, ערבוב, 4 עד 5 דקות; בואו מגניב.
שים בצד 2 כפות. גורגונזולה ו-1 כף. פטרוזיליה וצינה.
מערבבים פירורי לחם, שאריות גבינה, 3 כפות. פטרוזיליה, 1 כף. עירית, ו-1 כפית. קורנית בקערה עד מעורבב היטב. צמרמורת עד קר, 1 שעה.
מחממים גריל בינוני (350 עד 45
עם מבער כבוי (עבור גז) או גחלים דחפו לצדדים של מבער (עבור פחם) כדי להפוך אזור חום עקיף.
חותכים חתך לאורך מרכז הבשר כדי בתוך 1 ב. של הצד התחתון ו 1/2 ב. מהקצוות, יוצרים שני חלקים. בכל חלק, מרכז חריץ מקביל לראשון, עם אותו עומק ואורך. בצפיפות לארוז את שלושת החריצים עם מילוי. לחץ לחתוך צדדים יחד. צלי העונה עם 1/2 כפית. כל מלח ופלפל.
להניח את הצד לחתוך בשר למעלה. לעטוף בבייקון, קצוות חופפים תחת צלי אם בייקון הוא מספיק זמן. לקשור צלב צלוי עם חוט מטבח ב 1-in. מרווחים.
בקר גריל, מכוסה, על חום ישיר עד השחמה קלה, מפנה לפי הצורך( לצפות בזהירות), 10 עד 15 דקות. להעביר את הבשר לחום עקיף ומבשל, מכוסה, עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של בשר (לא מילוי) מגיע 135, 25 עד 35 דקות.
להעביר מגש, אוהל עם נייר כסף, ולתת לנוח במקום חם 20 דקות.
בינתיים, להביא פורט שאלוט לרתיחה בסיר בינוני על חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד מופחת 1 כוס, 20 עד 30 דקות. זן; להיפטר שאלוט. ממיסים חמאה בסיר קטן על אש בינונית.
מוסיפים קמח ומבשלים 2 דקות, ערבוב.
הוסף יציאה ולהביא לרתיחה. מערבבים הנותרים 1 כף. פטרוזיליה, 1/2 כף. עירית, ו 1/2 כפית. קורנית. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
הכנס 1-ב. פרוסות ולסדר על מגש. למעלה עם שמורה gorgonzola ופטרוזיליה.
יוצקים קצת רוטב סביב בשר ומגישים הנותרים בצד.
* Tenderloin בקר במרכז לחתוך הוא splurge, אבל אתה יכול לחתוך את העלות על ידי שחיטת כל tenderloin untrimmed עצמך (זה קל). למד כיצד ב sunset.com/beeftenderloin.