גזר בשמל גראטן
גזר & בשמל גראטן עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 263 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, חמאה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מוקרם ביצה קשה ברוטב בשמל, ניוקי וקותלי חזיר מוקרמים עם שום בכמל, ו Chard Gratin שוויצרי עם בכמל טבעוני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן מעל חום בינוני בסיר בינוני כבד.
מוסיפים את השאלוט, ומבשלים, ערבוב, עד שהתרכך, כשלוש דקות. מערבבים בקמח, ומבשלים, ערבוב, במשך כשלוש דקות עד חלקה מבעבע אבל לא השחמה.
להקציף את החלב בבת אחת, ולהביא לרתיחה, לטאטא ברציפות, עד התערובת מתחילה להתעבות. להפוך את החום נמוך מאוד, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עם מקצף גירוד התחתון ואת הקצוות של המחבת עם מרית גומי, במשך 10 דקות עד שהרוטב התעבה התעבה ואיבד את טעם הקמח הגולמי שלה. מתבלים במלח ופלפל.
הסר מהחום להפריש.הכן את התוספת. ממיסים את החמאה במחבת סאוט קטנה מעל חום בינוני.
מוסיפים את פירורי לחם panko ומערבבים למעיל. המשך ערבוב מדי פעם עד פירורי הלחם הם חום זהוב בהיר.
הסר מהחום ומערבבים 1 כפית מיורן.הפוך את gratin. מחממים התנור ל 400 מעלות. שמן צלחת גראטן 2 ליטר. ממלאים סיר בינוני עם מים, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים 1 כפית מלח ולאחר מכן את הגזר. להפחית את החום בינוני, ומבשלים את הגזר במשך 4 דקות בערך עד רק במכרז.
לטאטא ½ כוס מי הבישול לתוך בשמל שמורות, ולאחר מכן לנקז את הגזר.
להעביר אותם לקערה גדולה. מערבבים את שאר marjoram, עירית, מלח ופלפל לפי הטעם, béchamel ו Gruyère.
מניחים בתנור, ואופים 20 עד 30 דקות עד העליון הוא השחמה קלות ואת gratin מבעבע.
הסר מהחום, לאפשר לשבת במשך 5 עד 10 דקות לשרת.