גיא מבשל עם ילדים: חזה עוף תפוח החמוציות של מיקאלה
גיא מבשל עם ילדים: חזה עוף תפוחים חמוציות של מיקאלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1224 קלוריות, 66 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. 37 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. לכו לחנות והרימו פלפל גרוס, דבש, מקל קינמון ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 88%, וזה מרהיב. גיא מבשל עם ילדים: חזה עוף תפוח החמוציות של מיקאלה, גיא מבשל עם ילדים: חלצי החזיר של ג'סי עם רוטב סיידר תפוחים, ו גיא מבשל עם ילדים: אי ג'יי ופסטה של גיא דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת גדולה ומטגנים על אש בינונית, מוסיפים 2 כפות חמאה ומאפשרים להמיס. כשהחמאה נמסה ומבעבעת מוסיפים את התפוח הקצוץ. מערבבים פנימה את מיץ הלימון והדבש בעזרת מרית לציפוי התפוחים. ממשיכים לבשל עד שהתפוחים מזהיבים, תוך ערבוב מדי פעם, 10 עד 15 דקות. (אם התפוחים משחימים מדי, מסירים מהאש ומניחים בצד).
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
תפוח
חמאה
דבש
ציוד שתשתמש בו
מרית
מחבת
3
במחבת מטגן גדולה נוספת על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים 2 כפות חמאה ומניחים להמיס. בזמן שהחמאה נמסה מערבבים יחד את הקמח, 2 כפיות המלח והפלפל בקערה גדולה. מחפרים את חזה העוף בתערובת הקמח עד לציפוי יסודי. מניחים בזהירות את העוף המחומם לתבנית המחוממת ומשחימים מכל צד, כ -5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
עוף שלם
חמאה
פלפל
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
4
מוציאים את חזה העוף לתבנית אפייה או לצלחת חימום בטוחה לתנור ומכסים בנייר כסף. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
רדיד אלומיניום
תנור
5
באותה מחבת מוקפצת מוסיפים את ציר העוף ומיצי התפוחים והחמוציות כדי לפזר את התבנית.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
חמוציות
תפוח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את מקל הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמון
7
מוסיפים לתערובת את 1 כפית המלח הנותרת, תוך הקצפה לאיחוד. אפשר לרוטב לצמצם עד שהוא מגיע לעקביות רוטב חום עבה ויפה, 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חום
רוטב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
8
הסר את מקל הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמון
9
מוסיפים את התפוחים המבושלים לרוטב הסמיך ומקציפים פנימה את 2 כפות החמאה הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
חמאה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
10
מוסיפים את חזה העוף המבושל לתפוחים ולרוטב, לחימום קצר (בערך 1 דקה). צלחת את חזה העוף, מעליה את התפוחים והרוטב ומפזרים את הפטרוזיליה.