קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות2
ציון בריאות36
מגזין

גיא מבשל עם ילדים: חזה עוף תפוח החמוציות של מיקאלה

גיא מבשל עם ילדים: חזה עוף תפוח החמוציות של מיקאלה
גיא מבשל עם ילדים: חזה עוף תפוחים חמוציות של מיקאלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1224 קלוריות, 66 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. 37 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. לכו לחנות והרימו פלפל גרוס, דבש, מקל קינמון ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 88%, וזה מרהיב. גיא מבשל עם ילדים: חזה עוף תפוח החמוציות של מיקאלה, גיא מבשל עם ילדים: חלצי החזיר של ג'סי עם רוטב סיידר תפוחים, ו גיא מבשל עם ילדים: אי ג'יי ופסטה של גיא דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת גדולה ומטגנים על אש בינונית, מוסיפים 2 כפות חמאה ומאפשרים להמיס. כשהחמאה נמסה ומבעבעת מוסיפים את התפוח הקצוץ. מערבבים פנימה את מיץ הלימון והדבש בעזרת מרית לציפוי התפוחים. ממשיכים לבשל עד שהתפוחים מזהיבים, תוך ערבוב מדי פעם, 10 עד 15 דקות. (אם התפוחים משחימים מדי, מסירים מהאש ומניחים בצד).
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
תפוחתפוח
חמאהחמאה
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מחבתמחבת
3
במחבת מטגן גדולה נוספת על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים 2 כפות חמאה ומניחים להמיס. בזמן שהחמאה נמסה מערבבים יחד את הקמח, 2 כפיות המלח והפלפל בקערה גדולה. מחפרים את חזה העוף בתערובת הקמח עד לציפוי יסודי. מניחים בזהירות את העוף המחומם לתבנית המחוממת ומשחימים מכל צד, כ -5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
עוף שלםעוף שלם
חמאהחמאה
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
4
מוציאים את חזה העוף לתבנית אפייה או לצלחת חימום בטוחה לתנור ומכסים בנייר כסף. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
5
באותה מחבת מוקפצת מוסיפים את ציר העוף ומיצי התפוחים והחמוציות כדי לפזר את התבנית.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
חמוציותחמוציות
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את מקל הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
7
מוסיפים לתערובת את 1 כפית המלח הנותרת, תוך הקצפה לאיחוד. אפשר לרוטב לצמצם עד שהוא מגיע לעקביות רוטב חום עבה ויפה, 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חוםרוטב חום
רוטברוטב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
הסר את מקל הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
9
מוסיפים את התפוחים המבושלים לרוטב הסמיך ומקציפים פנימה את 2 כפות החמאה הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
חמאהחמאה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
מוסיפים את חזה העוף המבושל לתפוחים ולרוטב, לחימום קצר (בערך 1 דקה). צלחת את חזה העוף, מעליה את התפוחים והרוטב ומפזרים את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף מבושלחזה עוף מבושל
חזה עוףחזה עוף
פטרוזיליהפטרוזיליה
תפוחתפוח
רוטברוטב
רוטברוטב