גלגלי רוח ממולאים משמש
שמילוי משמש עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 133 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך סוכר, חלמון ביצה, מי קרח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : גלגלי רוח ממולאים בתאריך, גלגלוני משמש, ו גלגלוני משמש.
הוראות
בסיר קטן על חום בינוני, לשלב את משמשים מיובשים עם 3/4 כוס מים. מביאים לרתיחה, ואז מוסיפים את הסוכר. מכסים את המחבת ומבשלים במשך כ 15 דקות, או עד משמשים במכרז. מחית את התערובת במעבד מזון או לחץ דרך מסננת. להפריש להתקרר.
למדוד קמח לתוך קערה גדולה, לחתוך את המרגרינה עד התערובת היא כמו ארוחה טובה.
מערבבים את המים הקרים והחומץ, מפזרים על תערובת הקמח. לאסוף את הבצק לכדור, לשטח מעט, ולאחר מכן לעטוף בניילון נצמד וצינה לפחות 1 שעה.
מחממים את התנור ל 425 מעלות F (210 מעלות C). על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק החוצה, חצי אחד בכל פעם, כדי ליצור מלבן 12x9 אינץ'.
חותכים לריבועים 3 אינץ באמצעות סכין או גלגל פיצה. לעשות חריץ 1 1/4 אינץ בכל פינה של הריבועים, הולך לכיוון המרכז.
מניחים כפית אחת של מילוי משמש למרכז כל ריבוע. מקפלים כל קצה אחר מהפינות לאמצע כדי ליצור את עיצוב גלגל תנופה. לחץ למטה בחוזקה במרכז כדי לאטום.
מניחים על דפי אפייה ungreased ולהתחכך בתערובת של חלמון ביצה וחלב.
מפזרים פקאנים קצוצים דק אם תרצה.
אופים במשך 10 עד 12 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה במשך 5 דקות לפני הסרת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.