מטבל ארטישוק חם אי פעם הטוב ביותר
צריך מתאבן ללא גלוטן? מטבל ארטישוק חם הטוב ביותר אי פעם יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 599 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך גבינת מוצרלה, מיונז, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מטבל עוף חם נאשוויל, מטבל סרטן ארטישוק, ו אבוקדו תרד מטבל ארטישוק.
הוראות
מחממים תנור ל 275 מעלות F (135 מעלות C).
בתבנית אפייה רדודה לשלב את לבבות ארטישוק, גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן ומיונז.
אופים במשך 45 דקות, או עד חם תוסס.
מגישים חם עם צ ' יפס טורטייה או קרקרים.