קושיקל
מוכן ב5 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

גלידה ללא נטישה

גלידה ללא נטישה
גלידה ללא נטישה דורשת על 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 260 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-582 היו אומרים שזה פגע במקום. לכו לחנות וקנו חלב מרוכז 397g, קרם כפול פוט, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת גלידה ליים ללא נטישה (ללא צורך במכונת גלידה), אין עוגיות מנטה צ'יפס וגלידת שמנת, ו אין גלידת צב נטישה + 10 יותר גלידה.

הוראות

1
שים את החלב המרוכז, הקרם והוניל בקערה גדולה. הכה עם מקציף חשמלי עד עבה למדי נוקשה, קצת כמו שמנת קרושה.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
קרם קרושקרם קרוש
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לגרד לתוך מיכל מקפיא או פח כיכר גדול, לכסות עם סרט נצמד להקפיא עד מוצק.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם אפשרויות נהדרות לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "