גלידת בייקון בורבון
גלידת בייקון בורבון לוקחת בערך 5 שעות ו 55 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1090 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 82 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 8 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם שמנת כבדה, חלב, משחת וניל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. עם כפית ציון של 35%, המנה הזו די גרועה. גלידת בורבון מייפל בייקון, ללא גלידה יצרנית קרמל מלוח, בורבון, חמאת אגוזים וגלידת נתח שוקולד, ו גלידת בורבון דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מעבירים את הבייקון בסיר עם תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה עד שהוא פריך.
מעבירים את השומן למקרר, מצמררים עד שהשומן מתמצק. השאירו חצי מהבייקון את הסיר, ושמרו את החצי השני.
מוסיפים את הבורבון לסיר עם הבייקון ומבשלים עד שהוא מופחת בשני שלישים. מערבבים פנימה את השמנת, החלב, 1/2 כוס הסוכר, הווניל וקורט מלח ומסירים מהאש. מכסים עם פלסטיק מגניב במשך שעה 1. מסננים ומניחים בצד.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
זורקים את הבייקון השמור עם 1/4 כוס סוכר והסוכר החום.
מורחים את הבייקון המסוכר על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד שהסוכר נמס ומתקרמל. מניחים בצד להתקרר.
מקציפים את הביצים עד שהנפח הוכפל במיקסר מעמד המוגדר במהירות גבוהה.
מוסיפים את יתרת 1/4 כוס הסוכר, קורט מלח ו -1 עד 2 כפות מהשומן המצונן והעיבוד. מקציפים גבוה במשך 1 דקה. הפחיתו את המהירות לנמוכה ושילבו לאט את תערובת הבורבון והחלב המקוררים, תוך ערבוב רק לשילוב.
יוצקים לתוך יצרנית גלידה ונטישה על פי הוראות היצרן. להקפיא עד המשרד, 1 עד 2 שעות. גורפים ומקשטים בממתקי הבייקון. אה יאם. ואז לשבת עם כפית ולאכול אותו. אל תשתף.
יין מומלץ: קרם שרי, משקה אלכוהולי, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, מוסקטו, Moscato Dasti
קרם שרי, משקה אלכוהולי וקטגוריית מוצרי מזון הם בחירה מצוינת לגלידה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.