קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת כוס חמאת בוטנים

עוגת כוס חמאת בוטנים
חמאת בוטנים כוס פאי לוקח מסביב 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 155 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קרום פירורי שוקולד, תערובת פודינג שוקולד, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 10%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: עוגת כוס חמאת בוטנים, עוגת כוס חמאת בוטנים, ו עוגת כוס חמאת בוטנים.

הוראות

1
בקערה גדולה, לטאטא חלב תערובת פודינג במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
הניחו לעמוד במשך 2 דקות או עד להתייצבות רכה. מקפלים פנימה 1 כוס כוסות חמאת בוטנים קצוצות. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף. כף לקרום. מכסים ומקפיאים למשך 6 שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטניםכוסות חמאת בוטנים
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
3
מוציאים מהמקפיא 15-20 דקות לפני ההגשה.
4
מקשטים בכוסות חמאת הבוטנים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטניםכוסות חמאת בוטנים

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

ניתן לשלב כוסות חמאת בוטנים עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "