עוגת כוס חמאת בוטנים
חמאת בוטנים כוס פאי לוקח מסביב 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 155 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קרום פירורי שוקולד, תערובת פודינג שוקולד, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 10%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: עוגת כוס חמאת בוטנים, עוגת כוס חמאת בוטנים, ו עוגת כוס חמאת בוטנים.
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא חלב תערובת פודינג במשך 2 דקות.
הניחו לעמוד במשך 2 דקות או עד להתייצבות רכה. מקפלים פנימה 1 כוס כוסות חמאת בוטנים קצוצות. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף. כף לקרום. מכסים ומקפיאים למשך 6 שעות או למשך הלילה.
מוציאים מהמקפיא 15-20 דקות לפני ההגשה.
מקשטים בכוסות חמאת הבוטנים שנותרו.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב כוסות חמאת בוטנים עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "