קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות20
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

רק נשוי שלוש קומות קילו עוגה

רק נשוי שלוש קומות קילו עוגה
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל רק נשוי שלוש קומות פאונד עוגה. מנה אחת מכילה 1104 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 54 גרם שומן. מתכון זה משמש 20. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 40 דקות. אם יש לכם סוכר קונדיטורים, תמצית ונילן שקופה, תמצית ונילן שקופה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך נהדר מרהיב ציון של 22%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת פטל לימון 2 קומות, "למעלה שכבת" עוגת מזון של השטן עם שמנת חמוצה-פאדג'זיגוג, ו בבקללה - כשבבקאן וחלה התחתנו.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: לוחות עוגה לכל שכבה
3
מחממים את התנור ל -300 מעלות צלזיוס. משמנים וקמח אחד מכל אחד: תבניות עוגה עגולות בגודל 12 על 2 אינץ', 9 על 2 אינץ 'ו -6 על 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בעזרת מערבל כבד, קרם 3 מקלות מהמרגרינה ו -1 קילו מסוכר הקונדיטורים עד שהתערובת קלה ואוורירית מאוד, כ -5 דקות. בזה אחר זה שוברים 6 מהביצים לבלילה, ומקציפים רק כל עוד לוקח לשבור ביצה נוספת בין התוספות. מגרדים את דפנות קערת הערבוב.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מודדים 1 קילו מקמח העוגה המנופה לקופסת סוכר ריקה של קונדיטורים, וממלאים למעלה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
קמח עוגהקמח עוגה
6
מוסיפים את הקמח לתערובת הסוכר והביצים, תוך ערבוב עדין במהירות נמוכה. מגרדים את דפנות קערת הערבוב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
7
מוסיפים 1 כפית של תמצית וניל ומערבבים שוב.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
8
מעבירים את הבלילה לקערה ושומרים. חזור על השלבים עם החצי השני של המרכיבים.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
יוצקים את שתי קבוצות של הבלילה לתוך מחבתות מוכן ואופים עד המרכז מוגדר, על 1 שעה. בדוק אם יש תקינות על ידי נגיעה קלה במשטח בקצה האצבע או על ידי הכנסת קיסם במרכז; הוא אמור לצאת נקי.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מצננים את העוגות במחבתות למשך 10 דקות, ואז מעבירים סכין דקה או מרית בין העוגה לתבנית כדי לשחרר את הקצוות. הפוך את העוגות על מדפי תיל.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מניחים על לוחות עוגה לכפור עם ציפוי קרם חמאה. החלק את השכבות מלוחות העוגה כדי לערום ולקשט בציפוי מעצב קרם לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
12
עם מערבל חשמלי, שמנת את החמאה ומוסיפים את הסוכר לאט, מכים יחד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
13
מוסיפים את השמנת בכף, מקציפים היטב לאחר כל הוספה ומוסיפים מספיק נוזלים בכדי ליצור ציפוי חלק וניתן למריחה,
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
14
מוסיפים את תמצית הווניל וממשיכים להקציף את הציפוי במהירות גבוהה עד שהוא בהיר מאוד ואוורירי כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
15
בעזרת מערבל חשמלי משמנים את הקיצור ומוסיפים את הסוכר בהדרגה, מערבבים היטב ומקציפים עד לקבלת תערובת תפוחה. מקציפים פנימה את המלח, ואז מוסיפים 4 עד 5 כפות מים בכף, מקציפים ברציפות ומוסיפים מספיק כדי להשיג עקביות חלקה וניתנת למריחה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
16
מוסיפים את תמצית הווניל ומקציפים גבוה עד לקבלת תערובת תפוחה מאוד. ניתן לצבוע ציפוי זה בצבעי מאכל אם רוצים ולהעביר אותו לשקיות מאפה המצוידות בטיפים לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגת פאונד. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.