המתכון בננה סאנדיי עם מרשמלו פלפל צ'ילי יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 26 שעות ו-50 דקות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה קלוריות 5486, 92 גרם חלבון ו 232 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר, בננות, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. נסו שעועית וניל מרשמלו פלפל שחור, בננה רויאל סאנדיי, ו עוגת גלידת בננה (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את מרשמלו פלפל צ ' ילי. אבק קצת קורנפלור לתוך תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי
מרשמלו
עמילן תירס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
2
מניחים את החלבונים בקערת מיקסר עומדת. בסיר קטן עם מדחום ממתקים, לשים את הסוכר, מים, גלוקוז, להביא לרתיחה. כאשר הסירופ מגיע 248 מעלות F, להתחיל להצליף את החלבונים ביצה במהירות גבוהה. להמשיך להרתיח את הסירופ עד שהוא מגיע 266 מעלות F. לשמור על המיקסר על ולהסיר את הסירופ מהחום ויוצקים לתוך חלבוני הביצה בזרם דק, יציב בין השוט לבין הצד של הקערה. מנמיכים את מהירות המיקסר בינוני ומערבבים את יריעות הג ' לטין הריכות.
מרכיבים שתצטרך
גיליון ג ' לטין
חלבונים
סירופ גלוקוז
סירופ
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
מחבת רוטב
בלנדר
קערה
3
מוסיף את קאיין ואבקת צ ' ילי. מיד לשפוך את המחבת מוכנה. מכסים בניילון נצמד ומשאירים לייבוש למשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחון
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
מחבת
4
הסר מן המחבת לחתוך עם סכין לתוך 1 על ידי 1 ריבועים אינץ' , ואז לגלגל אותם לתערובת של חלקים שווים של ממתקים סוכר, סוכר, קורנפלור. שמור 1 כוס לאחר כך.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
עמילן תירס
סוכר
גלול
ציוד שתשתמש בו
סכין
מחבת
5
כדי להפוך את גלידת וניל. בסיר בינוני, להביא את החלב שמנת כבדה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל
שמנת כבדה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
שלב 3/4 כוס הסוכר עם המייצב, גלוקוז, דקסטרוז, שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
סירופ גלוקוז
סוכר
7
מוסיפים את התערובת לחלב, מביאים לרתיחה, ואז מערבבים בחלב היבש. במערבל עומד, מקציפים את חלמוני הביצה ואת הסוכר שנותר, עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
אבקת חלב
סוכר
חלב
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
8
הסר את שעועית וניל מתערובת החלב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
חלב
9
יוצקים קצת מתערובת חלב חם לתוך תערובת החלמונים תוך ערבוב על נמוך כדי למתן את החלמונים. ואז בהדרגה לערבב את החלב שנותר. להחזיר את התערובת לסיר עם מדחום ממתקים ולבשל על חום בינוני, ערבוב כל הזמן עד שהוא הגיע 185 מעלות F, על 2 עד 4 דקות. אל תתנו פודינג לרתיחה. מסננים דרך מסננת בסדר לתוך קערה גדולה. מכסים את הצינה באופן רופף ובמהירות על ידי הצבת המיכל באמבט מים קרח, תוך ערבוב מעת לעת. מיד לשים את התערובת לתוך מכונת גלידה. לאחסן במקפיא במשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פודינג
ממתקים
קרם
מים
חלמון ביצה
חלב
קרח
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
מחבת רוטב
מסננת
קערה
10
כדי להפוך את tuiles המשולש. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
חותכים סטנסיל משולש, על ידי חיתוך צורה משולש באמצע צלחת פלסטיק חסון. במערבל עומד עם מצורף משוט, קרם חמאה עד חלקה, גירוד הקערה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קרם
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
12
מוסיפים סוכר של ממתקים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
13
מוסיפים חלבונים ביצה קמח עוגה ומערבבים עד רק חלקה, לא על ערבוב. על סחף או גיליון אפייה מצופה קלף, להפיץ הבלילה דק לתוך סטנסיל משולש.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגה
חלבונים
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
14
הסר את סטנסיל, לחזור עם הבלילה נותרת ואופים עד הזהב, על 10 דקות. להפריש הרחק לחות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
15
כדי להפוך את רוטב השוקולד. בסיר קטן, לשלב מים עם סוכר, סירופ תירס, אבקת קקאו, מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פאדג ' חם
אבקת קקאו
סירופ תירס
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
16
מוסיפים שוקולד ותמצית וניל ומקציפים עד לקבלת חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
שוקולד
ציוד שתשתמש בו
מקציף
17
במחבת בינונית, מחממים את החמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
18
מוסיפים פרוסות בננה ומבשלים עד שהם רכים וחומים זהובים משני הצדדים. מערבבים את שמורות 1 כוס מרשמלו פלפל צ ' ילי לבשל, ערבוב, במשך 3 דקות. Deglaze המחבת עם ליקר בננה ולהסיר את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
ליקר בננה
פלפל צ ' ילי
מרשמלו
בננה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
19
כדי לשרת, כפית על 3 כפות של תערובת בננה לתוך תחתית כוס מרטיני.
מרכיבים שתצטרך
מרטיני
בננה
20
מקשטים את החלק העליון עם כמה מרשמלו פלפל צ ' ילי. בעזרת מבער גז פרופאן, תשחימו בעדינות את החלק העליון של המרשמלו. למעלה עם כדור של גלידת וניל וסירופ שוקולד טפטוף על גבי.