גלידת וניל
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכונים דומים: גלידת וניל שעועית, גלידת וניל קרמל, ו פאי התפוחים של Eowyn עם ג'לאטו וניל שעועית.
הוראות
בסיר, לשלב את החלב והשמנת. לגרד את שעועית וניל ולזרוק בתרמיל כולו.
חום מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת היא 170 מעלות F.
הסר מהחום ולתת שעועית וניל תלול במשך 20 דקות. מסננים את כל פיסות וניל אם אתה like.In קערת ערבוב, לערבב את חלמונים ביצה עם סוכר ומלח.
שים את הסיר עם תערובת החלב בחזרה על התנור וחום שוב 170 מעלות F. לאט לשפוך על חצי תערובת חלב חם לתוך תערובת הביצה, לטאטא כל הזמן, ואז לשפוך את כל זה בחזרה לתוך הסיר.
חום, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד התערובת מגיעה 85°.
הסר מחום ומתח לקערה או לקירור מהיר יותר, צלחת תבשיל מלבני.
בואו מגניב במשך כחמש דקות, ואז מערבבים בתמצית וניל.
בואו להתקרר מעט בטמפרטורת החדר ולאחר מכן להירגע ביסודיות (כמה שעות).
יוצקים לתוך מכונת גלידה ו נטישה על פי כיוון היצרן. להקפיא עוד שעה בערך לפני ההגשה.