גלידת וניל תוצרת בית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל תוצרת בית גלידה Vanillan. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 418 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. המתכון הזה מ "קוקי מדנס" מכיל 13 מעריצים. אם יש לכם תמצית vanillan, סוכר מגורען, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: גלידת וניל צ'אי, גלידת מקלות תיפוף תוצרת בית, ו עוגת גלידה תוצרת בית.
הוראות
בקערת ערבוב, להכות את הסוכר והמלח לחלמונים עד מעובה צהוב חיוור. תניח בצד.להביא את חצי חצי לרתיחה במחבת רוטב בינוני כבד או בחלק העליון של דוד כפול או בקערה להגדיר מעל אבל לא נוגע במים רותחים. השתמשתי בקערה מעל מים רותחים כדי לוודא שלא אערבב את הביצים.לאט לאט לנצח את חצי חם וחצי לתערובת הביצה.
יוצקים את התערובת כולה בחזרה לסיר המחבת, דוד כפול או קערה להגדיר על סיר ומערבבים כל הזמן עם כפית מקצף או עץ עד פודינג מתעבה מעט. תיזהר לא לתת לתערובת לרתוח או שהביצים יתערבבו.
הסר מהחום ושופכים את פודינג חם דרך מסננת לתוך קערה גדולה ונקייה. אפשר לרפרפת להתקרר מעט, ולאחר מכן מערבבים בקרם ווניל. מכסים ומקררים עד קור או לילה.מערבבים את פודינג מקורר, ואז להקפיא 1 או 2 קבוצות במכונת הגלידה שלך על פי הוראות היצרן. בסיום, הגלידה תהיה רכה אבל מוכנה לאכול. לקבלת גלידה מוצקה יותר, להעביר מיכל מקפיא בטוח להקפיא לפחות 2 שעות.