קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת וניל תוצרת בית

גלידת וניל תוצרת בית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל תוצרת בית גלידה Vanillan. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 418 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. המתכון הזה מ "קוקי מדנס" מכיל 13 מעריצים. אם יש לכם תמצית vanillan, סוכר מגורען, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: גלידת וניל צ'אי, גלידת מקלות תיפוף תוצרת בית, ו עוגת גלידה תוצרת בית.

הוראות

1
בקערת ערבוב, להכות את הסוכר והמלח לחלמונים עד מעובה צהוב חיוור. תניח בצד.להביא את חצי חצי לרתיחה במחבת רוטב בינוני כבד או בחלק העליון של דוד כפול או בקערה להגדיר מעל אבל לא נוגע במים רותחים. השתמשתי בקערה מעל מים רותחים כדי לוודא שלא אערבב את הביצים.לאט לאט לנצח את חצי חם וחצי לתערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
יוצקים את התערובת כולה בחזרה לסיר המחבת, דוד כפול או קערה להגדיר על סיר ומערבבים כל הזמן עם כפית מקצף או עץ עד פודינג מתעבה מעט. תיזהר לא לתת לתערובת לרתוח או שהביצים יתערבבו.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר מהחום ושופכים את פודינג חם דרך מסננת לתוך קערה גדולה ונקייה. אפשר לרפרפת להתקרר מעט, ולאחר מכן מערבבים בקרם ווניל. מכסים ומקררים עד קור או לילה.מערבבים את פודינג מקורר, ואז להקפיא 1 או 2 קבוצות במכונת הגלידה שלך על פי הוראות היצרן. בסיום, הגלידה תהיה רכה אבל מוכנה לאכול. לקבלת גלידה מוצקה יותר, להעביר מיכל מקפיא בטוח להקפיא לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך