קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות19
מגזין

גלידת חי

גלידת חי
מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1410 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 107 גרם של שומן כל אחד. אם 3.32 $ למנה נופל בתקציב שלך, גלידת צ'אי יכולה להיות יוצאת מן הכלל ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-101 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לכם חלב, פלפל, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו גלידת וניל צ'אי, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, להביא שמנת וחלב לרתיחה. טוסט תבלינים שלמים ומערבבים לתוך חלב יחד עם קינמון וג ' ינג ' ר. מביאים חלב לרתיחה, ואז מסירים מחום ומכסים לתלול במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
לאחר 45 דקות, להחזיר חלב לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מן החום ומערבבים עלי תה. לכסות ולתת תלול במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תהתה
3
יוצקים חלב דרך מסננת רשת עדינה לתוך כוס מדידה או קערה, לחיצה על עלי תה עם כפית כדי לחלץ את כל הנוזל. בסיר בינוני נקי, לטאטא יחד חלמונים ביצה וסוכר עד חיוור בצבע מעובה מעט. מוסיפים לאט חלב מתוח, מקציפים כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
תערובת חום על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד פודינג נוצר על הגב של כף אצבע סחוב משאיר קו נקי. מערבבים במלח לפי הטעם, ולאחר מכן מסננים פודינג לתוך מיכל אטום וצינה לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
5
למחרת, נטישה גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
6
העברה במיכל אטום וצינה במקפיא לפחות 4 שעות לפני ההגשה.