מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1410 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 107 גרם של שומן כל אחד. אם 3.32 $ למנה נופל בתקציב שלך, גלידת צ'אי יכולה להיות יוצאת מן הכלל ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-101 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לכם חלב, פלפל, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו גלידת וניל צ'אי, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר בינוני, להביא שמנת וחלב לרתיחה. טוסט תבלינים שלמים ומערבבים לתוך חלב יחד עם קינמון וג ' ינג ' ר. מביאים חלב לרתיחה, ואז מסירים מחום ומכסים לתלול במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורז
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
צ'יפס קינמון וייטנאמי
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
למריחה על טוסט אם רוצים
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
לאחר 45 דקות, להחזיר חלב לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מן החום ומערבבים עלי תה. לכסות ולתת תלול במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תה
3
יוצקים חלב דרך מסננת רשת עדינה לתוך כוס מדידה או קערה, לחיצה על עלי תה עם כפית כדי לחלץ את כל הנוזל. בסיר בינוני נקי, לטאטא יחד חלמונים ביצה וסוכר עד חיוור בצבע מעובה מעט. מוסיפים לאט חלב מתוח, מקציפים כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
קפה מבושל חזק וחם
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
תערובת חום על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד פודינג נוצר על הגב של כף אצבע סחוב משאיר קו נקי. מערבבים במלח לפי הטעם, ולאחר מכן מסננים פודינג לתוך מיכל אטום וצינה לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
למחרת, נטישה גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככת
6
העברה במיכל אטום וצינה במקפיא לפחות 4 שעות לפני ההגשה.