גלידת חלב החמאה של בי-רייט
גלידת חלב החמאה של Bi-Rite Creamery היא גלידה ללא גלוטן וצמחוני קינוח. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 82 גרם של שומן, וסך הכל 1131 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לך חלב חמאה, חלמונים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו גלידה בלסמית תות שדה של Bi-Rite Creamery, גלידת שוקולד חלקה ורגועה של Bi-Rite, ו גלידה Caran Orange Creamery של Bi-Rite Creamery (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הבסיס: בקערה בינונית חסינת חום, לטאטא את החלמונים רק כדי לשבור אותם, ואז לטאטא במחצית הסוכר (6 כפות). תניח בצד.
במחבת נירוסטה כבדה, מערבבים יחד את השמנת, החלב והסוכר הנותר (6 כפות) ומניחים את המחבת על חום בינוני-גבוה. כאשר התערובת מתקרבת רתיחה חשופה, להפחית את החום בינוני.
בזהירות לגרוף על 1/2 כוס של תערובת שמנת חמה, לטאטא את הביצים כל הזמן, להוסיף את הקרם לקערה עם חלמונים. חזור, הוספת עוד 1/2 כוס של קרם חם לקערה עם החלמונים. חוזרים למחבת השמנת על הכיריים, משתמשים במרית חסינת חום כדי לבחוש את הקרם בזמן ששופכים לאט את תערובת הביצים והקרם בחזרה למחבת.
המשך לבשל את התערובת בזהירות על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מעובה, מעילים את החלק האחורי של מרית, ומשאיר סימן ברור כאשר אתה מפעיל את האצבע על זה, 1 עד 2 דקות יותר.
מסננים את הבסיס דרך מסננת בסדר רשת לתוך מיכל נקי. הגדר את הקערה לאמבט קרח, לשטוף את המרית שלך, ולהשתמש בו כדי לעורר את הבסיס מדי פעם עד שהוא מגניב. לאחר מכן מכסים בניילון נצמד ומקררים את הבסיס למשך 2 שעות או לילה לפחות. (במתכון זה, חשוב במיוחד שהבסיס יהיה קר לפני שימשיך לשלב הבא; אחרת חלב החמאה יגרום לתערובת "להישבר" ולאבד את התחליב שלה.)
מוסיפים את חלב החמאה והוניל לבסיס הקר ומקציפים כדי להתמזג.
להקפיא במכונת הגלידה שלך על פי הוראות היצרן. בזמן שהגלידה מתהפכת, שים את המיכל בו תשתמש כדי לאחסן את הגלידה במקפיא. ליהנות מיד או, עבור גלידה מוצק יותר, להקפיא לפחות 4 שעות.