גלידת יין מחושלת
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 1632 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 107 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. לך לחנות ותביא מקל קינמון, כוכב אניס, קברנה סוביניון זול, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: יין מחושל-לא להתבלבל עם יין עובש, יין מחושל {יין חם-יין חם Chaud}, ו יין מחושל.
הוראות
במחבת יבשה מעל חום גבוה, תבלינים טוסט, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם ריחניים, כ -30 שניות.
בסיר בינוני לא תגובתי להביא יין ותבלינים לרתיחה מעל חום בינוני. לסחוט מיץ של תפוז אחד דרך מסננת כדי להסיר זרעים, ולאחר מכן להוסיף כתום בילה למחבת. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד היין מפחית סירופ סמיך, מבעבע כי מודד 1/4 כוס. מסננים תבלינים וכתום ומניחים בצד להתקרר.
עוד סיר בינוני נקי לטאטא יחד חלמונים ביצה וסוכר עד משולב היטב מעט מעובה.
לטאטא קרם וחלב עד משולב לחלוטין, להוסיף הפחתת יין, ואז לבשל על חום בינוני עד פודינג טפסים על כף אצבע סחב על הגב משאיר קו נקי.
יוצקים דרך מסננת לתוך מיכל אטום, מערבבים ברנדי ומלח לפי הטעם, וצינה לילה במקרר.
למחרת, נטישה על פי הוראות היצרן.
מעבירים גלידה למקפיא ולהקשיח לפחות 4 שעות לפני ההגשה.