גלידת לבנדר ושקדים קלויים עם תאנים חמות
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 262 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך שקדים, סוכר, תאנים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: גלידת לבנדר טבעונית, תאנים בקרמל עם דבש לבנדר ושמנת, ו גבינת שמנת לבנדר ממולא תאנים.
הוראות
מניחים סוכר לבנדר תבלין או מטחנת קפה, ולעבד עד הקרקע. זרוק כל חתיכות גדולות.
מערבבים חלב, 1/2 כוס דבש, וחלמון ביצה בסיר כבד על חום בינוני. מבשלים עד שהתערובת עבה מעט ומצפה את גב כף (כ 8 דקות), ערבוב כל הזמן (לא להרתיח).
הסר מהחום; להוסיף אבקת לבנדר, ערבוב עד מעורבב. מסננים תערובת דרך מסננת מעל קערה; להשליך מוצקים. צ ' יל 2 שעות.
יוצקים תערובת לתוך פחית המקפיא של מקפיא גלידה; להקפיא על פי הוראות היצרן.
כפית גלידה לתוך מיכל מקפיא בטוח; מערבבים שקדים. לכסות להקפיא 1 שעה או עד המשרד.
מעיל צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' עם ספריי בישול.
טפטוף שנותר 2 כפות דבש בתחתית המנה.
מניחים תאנים, לחתוך צדדים למטה, בצלחת מוכנה.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד התאנים במכרז. הפעל תאנים; להוסיף פורט לצלחת, ותאנים בוסט עם תערובת דבש.
אופים 5 דקות נוספות. כפית גלידה לתוך קערות, ומגישים עם תאנים ורוטב.