קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות3
ציון בריאות7
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת ליקר קפה

גלידת ליקר קפה
גלידת ליקר קפה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו יש 1174 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 70 גרם שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמנת כבדה, סוכר, חצי וחצי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יהיה להיט שלך קיץ אירוע. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 39%. ציון זה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: עוגת גלידה ליקר קפה, עוגת גלידה ליקר קפה, ו הגובלין השחור-טקילה, ליקר קפה ושמנת.

הוראות

1
מערבבים את החצי וחצי והשמנת הכבדה בסיר בינוני ומביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מסירים מהאש ומניחים בצד.
3
הקציפו את החלמונים בקערת ערבוב גדולה עד שהם מתבהרים בצבעם. בהדרגה לטאטא את הסוכר לתוך החלמונים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מצקת לאט שליש מהמחלבה החמה לתערובת החלמון, תוך הקצפה מתמדת. מחזירים תערובת זו לסיר המכיל את שאר המחלבה. מבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב תדיר, עד שהקרם מסמיך מעט, מספיק כדי לצפות את גב הכף ומגיע ל -170 עד 175 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מצקתמצקת
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
שוטפים את קערת הערבוב המקורית. כשהקרם מוכן מעבירים לקערה, מקציפים פנימה את ליקר הקפה, אבקת האספרסו והווניל ומצננים בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מכסים ומכניסים למקרר עד שהטמפרטורה יורדת מתחת ל -40 מעלות פרנהייט, 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
ליקר קפהליקר קפה
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
יוצקים את בסיס הגלידה לקערה של מערבל מעמד המצויד בחיבור ההנעה. סובב את המהירות לנמוכה. כשהמיקסר פועל, שופכים לאט את החנקן הנוזלי תוך כדי ספירה עד עשר. להגדיל את המהירות בינונית ומערבבים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מגישים מיד או לאחסן במקפיא.
1
יוצקים ליצרנית גלידה מוכנה ומעבדים לפי הוראות היצרן. תוך 25 עד 30 דקות הגלידה תשיג עקביות קלאסית בהגשה רכה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
2
מגישים כמו להגשה רכה או להקפיא עוד 3 עד 4 שעות כדי לאפשר לגלידה להתקשות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת

יין מומלץ: קרם שרי, אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, מוסקטו, Moscato Dasti

שרי שמנת, יין אדום ושרי הם בחירה מצוינת לגלידה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.