גלידת מייפל רוזמרין
מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 135 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לכם סירופ מייפל, חצי חצי, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ידידותי למפת מזון וצמחוני דיאט. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת מקלות תיפוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, מחממים חצי וחצי עד רתיחה חשופה ומוסיפים רוזמרין. מבשלים על החום הנמוך ביותר האפשרי במשך 20 דקות, מכוסה, ערבוב התחתון מדי פעם.
מערבבים חלמונים וסירופ מייפל בקערה ומקציפים עד בשילוב טוב מאוד. לאט להוסיף על 1/3 של חלב קערה, אחד מצקת בכל פעם, לטאטא כל הזמן. לאחר מכן להעביר את תערובת חלמון בחזרה לסיר ולהקציף לשלב.
לבשל פודינג על אש נמוכה בינונית, לטאטא לעתים קרובות, עד שהוא מתעבה כדי לצפות את החלק האחורי של כף אבל אצבע סחב משאיר קו נקי.
מוסיפים מלח לפי הטעם, ואז מסננים לתוך מיכל כדי לצנן לילה במקרר.
למחרת, נטישה על פי הוראות היצרן.
להעביר גלידה למקפיא במשך כמה שעות, כך שזה יכול להקשיח.