מנה אחת מכילה 399 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. אם $ 1.11 למנה נופל בתקציב שלך, גלידת עוגת גבינה תות עשויה להיות מדהימה ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לך סוכר, קליפת לימון, חצי וחצי שמנת, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה די גרוע. נסו גלידת עוגת גבינה תות, גלידת תות פליאו, ו עוגיות תות וגלידת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול מחממים חצי וחצי עד 175; מערבבים סוכר עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מקציפים כמות קטנה של תערובת חמה לתוך הביצים. להחזיר את כל המחבת, לטאטא כל הזמן. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהתערובת מגיעה לפחות ל -160 מעלות ומצפה את גב כף מתכת.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מסירים מהאש. מצננים במהירות על ידי הנחת מחבת בקערת מי קרח; מערבבים למשך 2 דקות. מערבבים פנימה שמנת מוקצפת ווניל. לחץ על נייר שעווה על משטח של פודינג. מכניסים למקרר למספר שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימון
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
בקערה גדולה מקציפים את גבינת השמנת, מיץ הלימון וקולפים עד לקבלת תערובת אחידה. מקציפים בהדרגה את תערובת הפודינג. מערבבים תותים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ענבים אדומים ללא גרעינים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מילוי גליל של גלידה מקפיא שני שלישים מלא; להקפיא לפי הוראות היצרן. מקררים את התערובת שנותרה עד שהיא מוכנה להקפאה. כאשר הגלידה קפואה, מעבירים למיכל מקפיא; להקפיא 2-4 שעות לפני ההגשה.