מנה אחת מכילה 399 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. אם $ 1.11 למנה נופל בתקציב שלך, גלידת עוגת גבינה תות עשויה להיות מדהימה ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לך סוכר, קליפת לימון, חצי וחצי שמנת, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה די גרוע. נסו גלידת עוגת גבינה תות, גלידת תות פליאו, ו עוגיות תות וגלידת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול מחממים חצי וחצי עד 175; מערבבים סוכר עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מקציפים כמות קטנה של תערובת חמה לתוך הביצים. להחזיר את כל המחבת, לטאטא כל הזמן. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהתערובת מגיעה לפחות ל -160 מעלות ומצפה את גב כף מתכת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מסירים מהאש. מצננים במהירות על ידי הנחת מחבת בקערת מי קרח; מערבבים למשך 2 דקות. מערבבים פנימה שמנת מוקצפת ווניל. לחץ על נייר שעווה על משטח של פודינג. מכניסים למקרר למספר שעות או למשך הלילה.
מילוי גליל של גלידה מקפיא שני שלישים מלא; להקפיא לפי הוראות היצרן. מקררים את התערובת שנותרה עד שהיא מוכנה להקפאה. כאשר הגלידה קפואה, מעבירים למיכל מקפיא; להקפיא 2-4 שעות לפני ההגשה.