גלידת פרלין שקדים אוכמניות
גלידת פרלין שקדים אוכמניות יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 272 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, שקדים, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו גלידת דובדבנים-שוקולד עם פרלין מתובל-שקדים, גלידת קרמל מלוחה עם בננות ופרלין פקאן, ו גלידת אפרסק שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
קו גיליון אפייה גדול עם נייר, ואז לסכל מעט שמן.
מבשלים סוכר עם מלח במחבת כבדה יבשה 10 אינץ ' מעל חום מתון, ללא הפרעה, עד שהוא מתחיל להמיס. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם עם מזלג, עד הסוכר נמס לתוך קרמל זהב עמוק. מיד להסיר מן החום ומערבבים שקדים עם כף עץ, ואז לשפוך במהירות על גיליון אפייה, להפיץ את התערובת עם גב של כף לפני שהוא מתקשה.
פרלין מגניב על תבנית אפייה 5 דקות, ואז לשבור לחתיכות גדולות. שים חתיכות פרלין בשקית ניילון חובה כבדה, לשבור לחתיכות קטנות יותר עם מערוך.
להביא ריבה, מים, ומיץ לימון לרתיחה, ערבוב, על חום מתון.
הוסף 1 1/2 כוסות אוכמניות ומבשלים עד פירות יער פרץ, 8 עד 10 דקות.
להוסיף 1 1 1/2 כוסות אוכמניות ומבשלים, ערבוב בעדינות, רק עד מחומם דרך, על 2 דקות.
הסר מהחום ומערבבים תמצית שקדים.
כדורי גלידה למעלה עם רוטב אוכמניות חם ופרלין.